Super Saturday

I helgen har 11 distrikt haft årsmöte runt om i landet. Vi är många förbundsstyrelseledamöter och tjänstemän från kansliet som varit ute och besökt er. Här kommer några bilder från oss här på FS-bloggen exklusivt för dig 😉

Grupparbete_VärmlandI Värmland var det höga och hjärtliga skratt under grupparbetet med förslaget till nya grundsatser. Även viktiga frågor kan vara roliga. (Bild: Andrine Winther)

Innan lunch_UppsalaI Uppsala var det full fart. (Bild: Erik Wagner)

Presidie_SkåneMötespresidiet i Skåne bestod av tre kompetenta kvinnor. (Bild: Carl-Åke Andersson)

Jerry Wall_ÖrebroJerry Wall är omvald distriktsordförande i Örebro. (Bild: Sofia Karlsson)

Presidie_JämtlandÄven Jämtland hade ett bra presidie som toppade med den här coola rosa skinnjackan. (Bild: Siv Bard)

Monica_StåhlMonica Ståhl är ett riktigt energiknippe till ordförande i Värmland och omvald. Här inleder hon årsmötet. (Bild: Andrine Winther)

Nyvald styrelse_Stockholm

Här har ni den nyavalda styrelsen i Stockholms distrikt med ordförande Oskar Jalkevik i spetsen. (Bild: Stockholms distrikt)

Kjell-Ove_Kalmar

Vår vice förbundsordförande Kjell-Ove talar på Kalmars årsmöte. (Bild: Kalmar distrikt)

Detta är ett litet axplock av vad som hänt i helgen. För dig som en eller annan anledning inte har möjlighet att vara med på årsmötet kan du ändå följa en hel del av det som händer via #dåm13 på twitter.

Vi som varit ute på olika håll och kanter är Carl-Åke Andersson, Pia Magnusson, Salam Kaskas, Anna Carlstedt, Kjell-Ove Oscarsson, Siv Bard, Andrine Winther, Erik Wagner, Helena Bergkvist, Eva Blomqvist och Sofia Karlsson.

Om fsbloggen

Här bloggar IOGT-NTO:s förbundsstyrelse om sitt arbete.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar